In de nacht van vrijdag 26 april op zaterdag 27 april (met een eventuele uitloop van 28 op 29 april) zijn onze systemen uit de lucht voor een update. Boeken zoeken en reserveren in de online catalogus kan dan even niet. De opties van 'Inloggen Mijn Bibliotheek' en onze Bibliotheek Wise App zijn op dat moment ook niet beschikbaar. Volg ons op Facebook en Instagram (@Bibliotheekaltena) en blijf op de hoogte van updates.

 

Bibliotheek aan Huis

Lid worden

Boekendienst aan huis

Houd je van lezen, maar kun je zelf niet naar de Bibliotheek komen en ken je niemand die dit voor je kan doen? Of ken je iemand in jouw omgeving die dit probleem heeft?

Maak dan gebruik van onze service Boekendienst aan huis. Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers kunnen we de boeken bij jou thuis brengen!

Voorleesservice

Is lezen lastig voor je? En vind je het prettig om in alle rust thuis voorgelezen te worden? Of ken je iemand die graag voorgelezen wordt?

Dat kan nu bij je thuis of op je kamer, dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Je geeft zelf aan waaruit je voorgelezen wil worden. Dit kan bijvoorbeeld een roman zijn, een krant, gedicht of tijdschrift. 

Vrijwilliger Alice vertelt

Alice bezorgt boeken met de Boekendienst aan Huis. Ze vertelt graag hoe zij dat ervaart en wat het voor de inwoners van Altena betekent.

De Bibliotheek aan Huis is gratis voor leden van onze Bibliotheek

Aanmelden voor de Bibliotheek aan Huis

Wil je meer weten over de Bibliotheek aan Huis? Of dit (voor iemand) aanvragen? Bel dan (085) 040 11 63 of mail ons.

Stuur een mail