Werken bij de Bibliotheek

Werken bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

De Bibliotheek CultuurPuntAltena is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden verleid om de schatkamer vol materialen, ideeĆ«n en verhalen te ontdekken. Iedereen moet zich vrij voelen om binnen te lopen, in de Bibliotheek te verblijven, te discussiĆ«ren met anderen, kennis en informatie op te doen, rond te neuzen en er ongestoord te kunnen werken. 

We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van (maatschappelijke) stage, bijbaantjes, vrijwilligerswerk en vacatures. Kom jij ons team versterken?

Vrijwilligerswerk

Houd je van voorlezen, boeken of cultuur? Klets je graag of vind jij het leuk om mensen te helpen? Wij beschikken over allerlei soorten vrijwilligerswerk. Ga je bij ons aan de slag? 

Meer informatie over vrijwilligerswerk

Stages

Of het nu gaat om een maatschappelijke, meewerk- of afstudeerstage. Bij de Bibliotheek kan heel veel. Daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf! Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Informeer naar de stagemogelijkeden

Bijbaan of vakantiewerk

Wij zorgen ervoor dat elke inwoner van Altena mee kan blijven doen in de samenleving. Als maatschappelijke organisatie betrekken we jongeren graag bij de Bibliotheek. Iets voor jou?

Informeer naar de mogelijkheden

Erkend Leerbedrijf

Sinds 2019 is onze Bibliotheek erkend als leerbedrijf. Wij bieden studenten graag een stageplaats om zich te ontwikkelen op de werkvloer en daarmee hun studie af te ronden. Met deze erkenning bieden we ook plaats aan MBO-studenten en leiden hen op die manier op tot vakmensen.