KennisMakers

Terug naar begin

De Bibliotheek is de perfecte plek om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken en literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. De Bibliotheek biedt plaats voor verdieping van die kennis, middels een grote collectie en door deskundige medewerkers.

Word KennisMaker

De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kan jij ons voorzien! Weet jij bijvoorbeeld alles over tuinieren op een balkon, het lopen van pelgrimstochten, rockmuziek of filmklassiekers? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend is?

Meld je dan aan bij de Bibliotheek en word KennisMaker! De vorm is vrij. Je bepaalt samen met de Bibliotheek wat en hoe je dit wilt gaan doen. (*)

Word KennisMaker

Misschien wil je een eenmalige workshop geven of past een serie lezingen beter bij jouw kennis. Zo lever je met jouw unieke kennis een bijdrage aan de maatschappij. En je ontmoet mensen die in jouw kennis geïnteresseerd zijn.

Aanmelden

Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? (*) Laat het ons weten via onderstaand formulier en vertel welke kennis jij wilt delen. We nemen contact met je op om verder te praten. 

Meld je aan

(*) Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname. De Bibliotheek houdt zich het recht voor om bepaalde onderwerpen niet op te nemen in de programmering.

Op het programma

Benieuwd welke KennisMakerslezingen op het programma staan? Neem een kijkje in onze agenda en voel je welkom om aan te sluiten. 

KennisMakers op het programma

Boekentips van MEE plus

Onze KennisMakers

Heb je een vraag? Neem contact met ons op